Ni är underbara..


måndag, april 3
Är bara så glad idag. Hade en så härlig dag igår med gänget, så jag går på moln. Vet inte vad jag skulle gjort, om jag inte hade börjat hänga med er. *puss* Hade garanterat inte vart så här glad idag, det är nog säkert.

Tycker sånt här med psykologi och sociologi är ganska, eller väldigt, intressant. Så igår var utmärkt tillfälle till att observera hur en grupp utformas. Eftersom jag själv är minst lika delaktig i utformandet som de andra, så kanske jag inte kan vara så objektiv, men det är fortfarande lika spännande att se hur folk, inklusive mig själv, testar gränser och provar sig fram för att hitta hur gruppen kan fungera som bäst.

Nu har vi kommit så långt som till att prata om ganska personliga saker, för att vara i en sådan stor grupp iaf. Och blivit lite mer fysiska med varandra, inom hela gruppen och inte bara de som känner varandra sen innan. Och vi har dessutom kommit så långt så att vi kan tala om för varandra precis hur mycket vi tycker om varandra.

Fast igår var speciellt. Patrik sammanfattade det väldigt fint på kvällen, något i stil med:

Det har varit hemskt mycket hormoner i luften idag.

Detta uttalande berodde inte på allt prat om relationer och sex. För sånt är det mycket av i vanliga fall också. Utan det berodde förmodligen på det faktum att vi tog varje tillfälle i akt att röra vid varandra. Hålla handen, kramas, osv. Mycket trevligt. :-) Har saknat en kompis att gosa med, under det senaste året..

---

Som om det inte räckte, så gjorde vi mycket god mat. Världens enklaste recept, typ. Nästan iaf, med tanke på resultatet.. :-)

-Gå in i en mataffär.
-Leta upp grönsksdisken och välj ut ca fem ingredienser du tycker om. (Vårt val: morötter, purjolök, orange paprika, tomat och färska champinjoner)
-Leta upp köttdisken och välj ut något kött/kyckling/fisk som du är sugen på.
-Leta upp mejeridisken och välj en (eller två) creme fraiche, neutral eller smaksatt, alt. matlagningsgrädde i valfri fetthalt.
-Leta upp torrvarorna och välj någon kul pasta, ris eller motsvarande. För feststämning, välj färsk pasta.
-Betala och gå hem.
-Skiva/hacka/dela allting i lagom stora bitar.
-Stek köttet/kycklingen/fisken i en gryta eller stekpanna.
-Lägg i grönskerna i tur och ordning efter hur lång tid de tar att bli mjuka och fina. Morötter 15-20 min, champinjoner 10 s. Späd ev. med lite vatten.
-Låt sjuda tills det är klart.
-Koka under tiden pastan/riset.
-Rör ner creme fraiche/grädde i grytan. Krydda.
-Servera.

*mums*
SolSara @ 4/03/2006 05:40:00 em | Fast länk |

[ Hem ]

Kommentarer till Ni är underbara..

SolSara

Min bilder
Namn:
Plats: Göteborg, Sweden

http://www.solsara.com

MSN

Blandat

Template copyright :
V4NY only templates