Gone with the Wind


onsdag, mars 22
Jag förstår inte vart de har tagit vägen. Mina inneskor/sandaler alltså. Puts borta. Okej. Jag är lite glömsk och sånt ibland. Men vetskapen om det kombinerat med mitt ordningssinne innebär att jag för det allra mesta vet nästan precis var jag har mina saker så länge det är inom "mitt" område, typ rummet och skohyllan. (Om jag är någon annanstans däremot kan jag tappa bort allt möjligt..)

Men nu kan jag bara inte hitta mina inneskor, sandalerna jag använder när jag springer mellan internatet och skolan och till och från även där. Och jag använder _alltid_ dem och inte mina vanliga skor. Däremot använder jag dem aldrig inne på internatet, tror inte ens de har sett mitt rum sen jag i augusti. Så när jag nu ikväll skulle ner till biblioteket, så borde de i all rimlighets namn stått vid skohyllan. Men inte. Eftersom det var nystädat, så tänkte jag att någon flyttat på dem. Tittade. Och tittade. Kollade igenom alla skofack. Men icke några slitna, ljusblå sandaler. De är helt borta!

Det har hänt tidigare att någon annan "råkat" låna dem när de ska ut med soporna eller så, men eftersom de fortfarande inte syns till, tre timmar senare, så känns det inte som en vettig förklaring. Och det är helt enkelt omöjligt att jag glömt dem inne i skolan (jag lär nog märkt om jag gått tillbaka till internatet i bara strumplästen) och de kan inte vara inne på internatet (om jag gjort något så ovanligt som gått med dem där, borde jag komma ihåg det). Alternativen som kvarstår är att de blivit stulna (vem vill ha ett par slitna sandaler på en bibelskola??) eller att de bara blivit lite bortstädade och Sara glömt titta någonstans. Frågan är bara var, det är ju inte som att det finns så många ställen i ingången för ett par skor att gömma sig, som jag inte redan har undersökt noga. Nej. Då kör jag hellre på varianten att det bröt sig in en älg och käkade upp dem. De var nog sega och goa nu, alldeles lagom ingångna.
SolSara @ 3/22/2006 10:39:00 em | Fast länk |

[ Hem ]

Kommentarer till Gone with the Wind

SolSara

Min bilder
Namn:
Plats: Göteborg, Sweden

http://www.solsara.com

MSN

Blandat

Template copyright :
V4NY only templates