Ingen Copacabana


torsdag, december 1

Jag och Linda ville hitta på något kul i helgen. Har länge pratat om att gå på bio och sedan käka efteråt. Faktiskt har det varit på tal ända sen i våras, men inte blivit av än.

Men nu på lördag så passade det bra, tänkte vi. Så kollade upp med bio. Enda filmen som skulle passa oss båda har Linda redan sett. Men *suck*. Jahopp, vad gör vi då? Lyckades iaf bestämma oss för att prova på julbordet på värdshuset hemma i byn.

Efter lite kollande på internet så hittade jag det perfekta som vi kunde gå på! Musikalen Copacabana spelas i Växjö, och har hört att den är riktigt bra! Och visst, det fanns biljetter kvar.

Men inte ett endaste par platser brevid varandra fanns kvar. *SUCK* Jag som verkligen ville nu ju! Efter lite suckande till så kom vi fram till att det inte var värt sitta skilda åt, så nu blir det julbordet och så dega hemma. Iofs inte fel, kan ju släpa med hennes hästar ut på en skogspromenad, nästan lika trevligt.. :-)

En dag i taget, så kommer man ganska långt. Det går upp och ner hela tiden, men inte värre än att det funkar. Just nu iaf, vilket inte är att säga lite. Det brukar vara som värst typ nu. Men så länge jag inte funderar på hur långt det är kvar till sommaren, eller för den delen hur länge sen det var sommar sist, så går det.. Som Anna i "Anna och Kungen" svarar, när hon får frågan om hur hon överlevde sin makes bortgång: (nej nej, så illa är det inte här, men det stämmer ändå..)

Just like you do. One awful day at a time.
SolSara @ 12/01/2005 09:23:00 em | Fast länk |

[ Hem ]

Kommentarer till Ingen Copacabana

SolSara

Min bilder
Namn:
Plats: Göteborg, Sweden

http://www.solsara.com

MSN

Blandat

Template copyright :
V4NY only templates