Tone avstängd


onsdag, juni 21
Tone stängs av

Allas vår väder-Tone råkade vara med på en lättklädd bild i Slitz. Delade meningar om detta. Likaså om den senaste nyheten: TV4 vill inte låta Tone synas i TV på ett tag, då de är rädd att man förlorar trovärdigheten för nyheterna. De andra TV-kanalerna låter säga att de skulle valt att göra samma sak.

Svenska folket protesterar. En snabb och högst ovetenskaplig studie av bloggar ger ett, ja, två, eniga svar.

Dubbelmoral!

Stänga av minst lika illa som att vika ut sig!

Och jag kan bara hålla med. De stänger av henne för att hon jobbar på Nyheterna och man inte vill att trovärdigheten för Nyheterna ska minska. Vad TV4 tydligen har missat är att tittarna inte skiljer på de olika programmen. TV4 är TV4. Där finns kanske olika program, men det är samma kanal som står bakom allihopa. Att i ena stunden godkänna program som "Paradise Hotel" och "Sex Inspectors", för att sedan stänga av en omtyckt väderflicka för att man ser lite av hennes ena bröst på en bild i en herrtidning? Dubbelmoral? O ja.

Utvikets vara eller inte vara kan diskuteras. Själv står jag för inte vara. Kvinnor är värda mer än att grabbar och män ska titta på bilder av lite, eller mycket, av deras hud. Men att stänga av för det? Nej, i det här fallet tycker inte jag att det var motiverat. Särskilt inte om det stämmer som Tone själv säger, att hon blivit lurad och de valt en bild hon själv inte godkänt..

Andra bloggar om: , ,
SolSara @ 6/21/2006 10:34:00 em | Fast länk |

[ Hem ]

Kommentarer till Tone avstängd

SolSara

Min bilder
Namn:
Plats: Göteborg, Sweden

http://www.solsara.com

MSN

Blandat

Template copyright :
V4NY only templates