Herman


torsdag, juni 22
Min familj är ju rolig.

Min syster har en gammal mobil och har därför den senaste tiden varit på jakt efter en ny. Igår kom hon till matbordet och bad min bror ringa upp en snubbe som hade precis en sådan som hon ville ha, till salu.

Gapskratt.

Syrran har inga problem prata med sina kompisar på telefon, men minst lika svårt som jag för att ringa okända människor.

Brorsan hade nästan lovat att han skulle ringa om hon fixade numret, men backade nu och tyckte hon kunde göra det själv.

Vad snubben heter? Herman.

Detta gav upphov till ett långt samtal om vem denne Herman kunde vara. Måste ju vara en pensis. Kan ju inte ringa så där sent på kvällen. Han är redan nerbäddad för gott på ålderdomshemmet. Dessutom hör han nog dåligt. Å andra sidan så är han nog ärlig och ingen lurendrejare.

Efter en stund ser vi efternamnet och då är det kört. Ska inte lämna ut det här, då han nog är typ ensam om den kombinationen i Sverige, men teorin om en 80 år gammal gubbe förstärktes ännu mer.

Vid det här laget har det gått en halvtimme och ännu har ingen ringt stackars Herman. Syrran verkar bli utan mobil. Bara för sakens skull så väljer hon att kolla runt på nätet vad en sådan mobil kostar ny nu.

Visar sig att det går att få tag på en ny för ynka 150 kronor mer än Herman ville ha. Jahopp, så var det med det. Hermans telefon gick fetbort och nu får vi aldrig veta vem han egentligen var.

Om någon känner Herman så kan ni tala om att vi faktiskt funderade på att ringa om telefonen. Men vill han få den såld kanske han ska sänka priset lite för att hänga med i svängarna. Lycka Till Herman! We love you!

Andra bloggar om: , ,
SolSara @ 6/22/2006 10:51:00 fm | Fast länk |

[ Hem ]

Kommentarer till Herman

SolSara

Min bilder
Namn:
Plats: Göteborg, Sweden

http://www.solsara.com

MSN

Blandat

Template copyright :
V4NY only templates